Nyheder   Viking Petanque

Til almindelig orienteringformanden har ordet ...

Nyhedsbrev

netop nu...

 

Årets aktivitetskalender   Se her


Du kan komme videre til DGI for at få flere petanque nyheder, ved at trykke på billedet...

- ved at trykke på kuglerne, så kan du se hjemmesiden

spil petanque.nu

Nyhedsbrev
Maj 2019


En melodi af Calrie Bond og med dansk tekst af Otto Leisner, den havde jeg lyst til at nynne på vej hjem fra vores fødselsdagsfest 4 maj.


Det var nemlig ”én dejlig dag”.


På trods af det lidt kolde vejr blev det en rigtig hyggelig dag med besøg af mange gæster fra de Bornholmske klubber, sponsorer, gode venner af huset og ikke mindst rigtig mange af vores medlemmer.


Vi fik ved samme lejlighed indviet vores nye grill, den virker upåklageligt er meldingen fra vores grillteam.


Der skal her fra lyde en kæmpe tak for de fine gaver vi modtog i dagens anledning, ikke mindst gaven fra medlemmerne, vi kan nu servere varm kaffe i store mængder på kort tid.


20 års fødselsdag lyder måske ikke af meget, men det syntes vi nu det er, specielt når vi samme dag, med en lille gave, kunne overraske 10 af vores medlemmer, som alle har været med fra starten.


Dagens højdepunkt var dog da vi med stor glæde kunne udnævne klubbens første æresmedlem


ANNY BUSK

Anny har været med fra starten. Anny var en af drivkræfterne da klubben blev startet op og har været med i bestyrelsen som enten formand eller kasserer lige siden. Som tak for denne kæmpe indsats valgte klubben at udnævne Anny til æresmedlem. Stort tillykke med den nye titel.


Dagen sluttede så med et lille fødselsdagsspil, hvor 40 deltagere kæmpede om de mange præmier.


En lille snæver arbejdsgruppe var for kort tid siden samlet en fredag, hvor banerne fik en ordentlig omgang. Hele banelegemet blev planeret, med god hjælp fra et par ansatte fra idrætsområderne.
Banerne blev opmålt og nye snore opsat, så spillepladsen står frisk og fin, klar til den nye sæson.


Turneringen er nu godt i gang, og meldingen fra vores deltagende hold er god. Gode spændende kampe både lokalt og de 2 rejsende hold. Kampresultater og stillinger i den enkelte rækker kan følges på vores hjemmeside