Nyheder   Viking Petanque

Til almindelig orienteringformanden har ordet ...

Nyhedsbrev

netop nu...

 

Årets aktivitetskalender   Se her


Du kan komme videre til DGI for at få flere petanque nyheder, ved at trykke på billedet...

- ved at trykke på kuglerne, så kan du se hjemmesiden

spil petanque.nu

Nyhedsbrev august 2019


Som beskrevet i forrige nyhedsbrev, så sker der en masse i vores lille klub hen over sommeren,der trækkes store veksler på bestyrelsen og hjælpsomme medlemmer. Det ene arrangement afløser det næste.

her skal der lyde et kæmpestort tak til jer der yder en kæmpe indsats for klubben.


20 juli afviklede vi semi- og finaler i kampen om klubmesterskaberne 2019 At det blev spændende til sidst viser resultaterne i finalekampene helt tydeligt således blev både finalen i singel og dubble afgjort med meget tætte resultater 13 - 12 spændende var det!


Klubmestrene Double 2019

blev

Lillian og Ejvind


Klubmester i Single

blev

Ejvind


Klubmestrene blev ved den efterfølgende hyggelige sammenkomst hyldet med pokaler og erindrings gaver.


Det var i den forbindelse første gang at "Per Clausen" pokalen blev uddelt til årets singlemester. Stort tillykke til vores klubmestre 2019.


Dagen efter den 21 juli var der igen gang i banerne, her afviklede vi et udvidet vinspil med deltagelse af 42 spillere, igen viste vejret sig fra den pæne side og diskede op medhøj sol og fine varmegrader, igen en meget hyggelig dag.


1.august havde vi besøg af vores venskabsklub fra Simrigshamn, det blev på trods af regnen (i starten) en rigtig god dag.


Vores svenske venner deltog med 31 spillere i besøget, hvilket betød at vi var ca.70 spillere samlet hele dagen til hygge og masser af Petanque .


Som afslutning på dagen afviklede vi den traditionelle landskamp, Viking Petanque var i den forbindelse ikke særlig gæstfri idet vi vandt kampen med 12 -3 


Det var en flok trætte Svenskere vi kørte til båden sidst på dagen, men vi blev også inviteret til returkamp i Simrigshamn næste år.


I skrivende stund er vi i gang med forberedelse til et besøg af vores anden venskabsklub, Hamnboulerne fra Ystad, dette besøg afvikles 8. august


Sidste nyhedsbrev skrev jeg lidt om rimeligheden at en rengøring af klubhuset til det enkelte medlem lå på meget få hænder.Vi har med medlemslisten i hånden udarbejdet en liste hvor flere af vores medlemmer er blevet inddraget i dette arbejde. Jeg håber at alle tager godt imod dette, måske ikke særligt spændende tiltag.


Vi har prøvet at dele sol og vind lige og taget lidt hensyn til det enkelte medlem, måske ikke retfærdigt i alle henseender, men nu er vi igang.


Som listen er udarbejdet, vil der til den enkelte blive én rengøringsopgave hver 8`måned.


Listen er ophængt i klubhuset


Arne