Nyheder

Til almindelig orientering

Nyhedsbrev

netop nu...


Du kan komme videre til DGI for at få flere petanque nyheder, ved at trykke på billedet...

- ved at trykke på kuglerne, så kan du se hjemmesiden

spil petanque.nu

VIKING PEANQUE

Nyhedsbrev

April 2021

Kalenderen siger 3 april, det må derfor være tid til et nyhedsbrev.

Vi taler ofte om at det ville være rart med lidt tilgang af nye medlemmer, skal det lykkedes er vi nødsaget til at tilbyde nogle træningstider, som også arbejdsramte, kan bruge. Derfor, nu det er begyndt at være længere lyst,  er muligt at træne senere udendørs, flyttes træningen om tirsdagen til kl. 1600. Jeg vil så henstille til at udsætte aftensmaden, denne ene dag om ugen.

Fra og med tirsdag d. 13 april, trænes fra kl. 1600.

Måske vi om tirsdagen skulle ”nøjes” med at spille 2 runder og afslutte dagen med ½ - 1 times speciel træning, selvfølgeligt ganske frivilligt, måske det ville være gavnligt for de fleste. Det kunne vi tage en snak om en af de førstkommende træningsdage.

 

Da vi endnu ikke må forsamles mere end 10 personer til møder, må vi desværre udsætte vores generalforsamling. Ny dato: onsdag d. 19 maj kl. 1830. (sted for afvikling tilgår senere).

 

Holdtilmeldingerne til den lokale DGI turnering er foretaget, vi har tilmeldt 4 hold.

1 hold i A-rækken (holdleder Viking1, Lillian), 2 hold i B-rækken (holdleder, Viking 2 Tonny og Viking 3, Arne) samt 1 hold i C-rækken.(holdleder, Viking 4 Jørn L.)

Vedrørende de rejsende hold, er holdet i Danmarksserien tilmeldt, derudover forventer vi at tilmelde 2 hold i Regionalrækken.

 

Det går rigtig godt med at få afviklet prøvning og bestilling af klubtøj. Vi henstiller at de der endnu ikke har prøvet størrelse på Windbreaker, får det gjort inden udgang af uge 14, vi skal have det bestilt, så vi har det til de første turneringskampe. Husk det er et tilbud til alle medlemmer, som klubben betaler. Det er, for egen regning, muligt at bestille nye polo`er i klubfarve. Begge dele kan bestilles med påtrykt navn, dette også dog for egen regning.

 

Vores Danmarks seriehold har fået tildelt hjemmebane i 1 runde, d. 24 april. Om vi må lukke tilskuere ind til den tid ved vi endnu ikke, men det håber vi.

 

Vi har et stort ønske om at få baner og vores område i og omkring klubhus og materialeskur gjort klar til den kommende sæson, så derfor hvis nogle medlemmer kan afse et par timer til dette

LØRDAG D 10 APRIL

ARBEJDSDAG

  1. 0900 – 1200

Så vi kan aflaste de af vores medlemmer der altid står med denne opgave

Følgende opgaver vil vi gerne have løst:

  • Oprydning i materialeskuret
  • Kørt affald til Bofa
  • Opsat hegn ved skærvebunke
  • Revet skærver ind på banerne, evt. efterfylde
  • Revet og pyntet rundt om vores bygninger
  • m.a.

 

Arne

Når vi nu endelig har fået en hal op at stå, så kan vi ikke anvende den på grund af Corona, Håber snart vi er over den krise, og at der forsat er lyst til at spille både indendør og uden dørs.