Nyheder   Viking Petanque

Til almindelig orienteringformanden har ordet ...

Nyhedsbrev

netop nu...

 

Årets aktivitetskalender   Se her


Du kan komme videre til DGI for at få flere petanque nyheder, ved at trykke på billedet...

- ved at trykke på kuglerne, så kan du se hjemmesiden

spil petanque.nu

Nyhedsbrev 


I forrige nyhedsbrev skrev jeg at Viking Petanque er klubben hvor vi aldrig keder os, det er stadig gældende.


jeg kan her afsløre at vi har fået èn af de store gaver op til nytåret: den kommende

Petanque hal er bestilt til levering og opsætning i ugerne 11 - 13 2020.


Det er ikke umuligt, at der skal bruges lidt hjælp fra medlemmerne når hallen skal indrettes med baner mv. håber at mange er klar til at give et lille nap med dette.


Ellers har november og december været booket godt op med arrangementer, ikke mindst for aktivitetsudvalget som ud over at arrangere en fantastisk afslutningsfest,en god julefrokost, også havde kræfter at opstille en kaffe/gløgg og æbleskivebod i forbindelse med DGI julemarked, nogle travle dage for udvalget, men det skæppede godt i klubkassen.


28 januar afholder vi den ordinære generalforsamling. Der skal bl. a. vælges mindst et nyt medlem til bestyrelsen, da et medlem ikke ønsker at fortsætte med bestyrelsesarbejdet.


Aktivitetslisten for 2020 er nu på vores hjemmeside og ophængt i klubben. Bemærk at vi allerede, som tidligere år, starter med et nyyårsspil søndag den 5. januar.


Det er nu ved at være tid for tilmelding af hold til den lokale turnering. I år vil bestyrelsen stå for den elektroniske tilmelding. Holdene/holdlederne skal derfor melde til bestyrelsen hvem der er på holdet, så vil bestyrelsen ordne resten ifm tilmelding.


I min indledning skrev jeg at vi aldrig kedede os i Viking Petanque, jeg har derfor regnet lidt på aktiviteterne i klubben.


Træning eller vinspil 3 gange om ugen bliver på årsbasis ca. 450 timer, dertil kommer kampe og stævner i andre klubber ca. 80 timer.


Så alt i alt tilbydes 530 timers aktiviteter om året. ( 75 arbejdstimer, tankevækkende ) Eller omregnet mindre end 50 øre i timen, (kontingent)


Alle medlemmer, venner og samarbejdspartnere i Viking Petanque ønskes et rigtigt godt Nyrår, med håber om at 2020 får en lige så stor aktivitet som i 2019


Arne